Kayalıkale İlkokulu

Vizyon: Yerel değerleri evrensel değerlere taşıyan, akademik başarıda ve iyi vatandaşlar yetiştirmede örnek kurumlardan biri olmak.

Misyon: Öğrencileri her türlü sorumluluklarını yerine getiren, haklarını sahiplenen, üretken bireyler olarak yetiştirmektir. Okulun/Kurumun ulaşmayı arzu ettiği hedefin kısa ve öz olarak ifade edilmesidir. Slogan şeklinde yazılır. Eğitimde öncü konuma gelerek yerleşkenin en kaliteli okulları arasında yer almaktır. “Özgün çalışmalarıyla model gösterilen kurum olmaktır. Bilim ve teknolojinin ışığında geleceğe yön vermek: "Yerleşke civarında bilim, kültür ve sanat merkezi bir okul olmak"

Başarılar: 0

Saatler: 08.30 - 14.30
Isınma: SOBA
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: ÖZEL SERVİS
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 552 578 8027

WEB - https://vartokayalikale.meb.k12.tr

Adres - KAYALIKALE KÖYÜ KAYALIKALE KÜME EVLERİ KAYALI KALE ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 65 VARTO / MUŞ

Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM

Yerleşim Yeri - KÖY MERKEZİNİN İÇİNDEDİR.

Ulaşım KÖYE MİNİBÜS İLE ULAŞIM OLMAKLA BİRLİKTE ÖĞRETMENLER ÖZEL SERVİSLE GELİŞ GİDİŞ YAPMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 63 KM İLÇE MERKEZİNE 25 KM UZAKLIKTADIR.